Bliv medlem

 

OpenAirFit er et udendørs fitness koncept i Solrød, hvor du kan være med på en række hold ude i naturen tæt på der hvor du bor. Hos OpenAirFit tegner du et medlemskab og kan tilmelde dig de hold du ønsker.

Nedenfor kan du melde dig ind i OpenAirFit. Læs mere om de forskellige medlemskaber her.


Hos OpenAirFit medlem får du bl.a.:

  • Adgang til flere udendørshold hver uge
  • Adgang til App'en hvor du kan tilmelde dig hold og se nyheder

Kampagnetilbud

Træn for kun 1,-/mnd frem til Maj, uden binding og gratis oprettelse! Gælder kun for Unlimited medlemskab og løbende nye medlemskaber. 

 

30 dages pengene tilbage garanti

Tilmeld dig OpenAirFit og få pengene retur hvis du ikke er tilfreds indenfor 30 dage! 
Vi er så overbevist om at du kommer til at like at træne i OpenAirFit, at vi nu giver fuld tilbagebetaling i helt op til 30 dage hvis du ikke er tilfreds. 
Alt du behøver at gøre er at sige det til os, så melder vi dig ud og giver dig det du har betalt tilbage. 

Bliv medlem

Vælg et medlemskap og registrer dig ved at udfylde formularen nedenfor. Efter at du har udfyldt detaljer og klikket "Tilmeld", så vil du blive taget videre til den sikre betalingsside for kreditkort/dankort betaling. 

 

Alle medlemskaber vil automatisk blive opkrævet via kreditkort/dankort den første i hver måned. Der er også muligt at tilmelde aftalen Betalingsservice via Nets


Betingelser for tilbuddet

*Tilbuddet gælder fra den 1. februar 2018 t.o.m. 28 februar 2018 og kun nye løbende, private medlemskaber. Du betaler halv pris første måneden. Derefter normal pris. Du betaler ingen startgebyr (du sparer 299,-). Åbningstilbuddet kræver at du binder dig i 6 mnd. 

Fin Form's alm. regler og betingelser er gældende.