Hold beskrivelser

Hos OpenAirFit tilbyder vi en række forskellige udendørs træningshold.  Du får kyndig og motiverende personlig vejledning samtidig med, at du er en del af et hold. Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige hold. 

Raw - all round undendørstræning

Raw er et hold hvor der trænes alle kroppens muskler med brug af naturen. Du får en god allround-træning med både kondition og styrketræningsøvelser.

 

HIIT + Core
HIIT + Core kombinerer Højintensitets intervaltræning med mave/ryg øvelser som styrker din "core" muskelatur. Der arbejdes hovedsageligt med kroppens egen vægt og kun med meget få redskaber og ting i naturen. I flere runder veksles der mellem to øvelser, typisk en puls øvelse og en mave/ryg øvelse. Holdet er for dig, der sætter pris på hård træning. Alle øvelser kan tilpasses den enkelte deltager og/eller skiftes ud efter behov.

Crozz / Cross Fitness

Crozz er vår version af udendørs "CrossFit". Træningen består af en række konstant varierende og funktionelle øvelser, der udføres ved høj intensitet. Øvelserne er hentet fra styrkeløft, olympisk vægtløftning, styrketræning, gymnastik og sprint/løb. Der bruges redskaber som kettlebells, vægte og mange øvelser indgår også egen kropsvægt. 

 

Circle 

Circle bygger på den såkaldte ”stationstræning”, hvor man skifter mellem styrke- og konditionsøvelser. Vi bruger naturen og de muligheder vi har i område, så der kommer masser af variation fra træning til træning. Tiden udnyttes optimalt og øvelserne stiller ikke krav til koordinationen, så alle kan være med. 

 

Hos OpenAirFit har vi samlet et fantastisk team med dygtige instruktører fra lokalområdet. Se holdplanen her